Death in the Afternoon, also called the Hemingway or the Hemingway Champagne, is a cocktail made up of absinth and Champagne invented by Ernest Hemingway.The cocktail shares a name with Hemingway's book Death in the Afternoon, and the recipe published in So Red the Nose, or Breath in the Afternoon, 1935 cocktail book with contributions from famous authors. Hemingway's original instructions were: "Pour one jigger absinthe into a Champagne glass. Add iced Champagne until it attains the proper opalescent milkiness. Drink three to five of these slowly." According to The Ultimate Bar Book, the drink was one of Hemingway's favourites.
Vynikající kombinace 8 – 11 bylin je macerována ve velejemném alkoholu dle 90 let starého rodinného receptu. Naše absinty jsou 100% přírodní a bez přídavku umělých barviv, anebo aditiv.
víceNaším cílem je dosáhnout vynikající kombinace kvality, ceny a designu. Všechny naše produkty jsou nabízeny v krásné a jedinečné lahvi se zdobnou etiketou a větvičkou pelyňku uvnitř.
vícePřestože nabízíme absinty prémiové kvality, nabízíme naše produkty za velice konkurenceschopné ceny, což nám umožňuje dosáhnout vedoucího postavení na trhu. Naše ceny jsou výsledkem průzkumu trhu. Naším cílem je nabídnout lepší kvalitu a lepší design za lepší cenu než konkurence.
víceZačněte naléváním kávového likéru na dno panákové sklenice. Následně pomalu pomocí lžičky nalévejte na vrch kávového likéru irský krémový likér Bailey’s. Postupujte pomalu, aby se likéry nesmíchaly. To stejné proveďte i s absintem, který opatrně nalijte na vrch krémového likéru. Absint zapalte a užijte si koktejl nazývaný Absintová B-55.
více
2013 Copyright by Absinth.cz | Support for your websites |
Change cookies preferences
Pokud chcete prodávat Absinth u Vás
kontaktujte nás